Хіти тижня. "Викинув сумку і обізвав "дебілом": Водій-нахаба у Вінниці вигнав з автобуса бійця АТО (фото)

Інші учасники АТО і активісти домоглися зустрічі з представником перевізника, звільнення грубіяна з роботи та виплати моральної компенсації.

Фото:Faсebook

Водій однієї з вінницьких маршруток вигнав з автобуса учасника АТО з пільговим квитком. На захист чоловіка стали інші АТОшники, які домоглися звільнення водія. Про це в Facebook розповіла волонтер Таїса Гайда, передають Патріоти України.

За словами волонтера, учасник АТО їхав з госпіталю зі своєю дружиною. На автостанції він купив собі пільговий квиток, а дружині повний.

"Водій зайшов, зібрав гроші з безбілетників, а АТОвця, інваліда II групи, вигнав. Викинув його сумку і обізвав "дебілом", - написала волонтер.

Однак на цьому історія не закінчилася. На автовокзал "Східний" приїхали інші учасники АТО і активісти. Погрожуючи перекрити дорогу, вони домоглися зустрічі з представником перевізника.

АТОшники також домоглися, щоб адміністрація маршруту звільнила водія-грубіяна і заплатила моральну компенсацію у вигляді місячної зарплати водія. Також учаснику АТО, якого вигнали з автобуса, дадуть машину дров.

"Обладміністрація обіцяла до кінця тижня поінформувати всіх перевізників про перевезення АТОшників і перевізники повинні до кінця тижня у всіх маршрутках розмістити інформацію про безкоштовне перевезення АТОшників без обмежень", - пише волонтер.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...