Хіти тижня. "Виродки": У Росії почали продавати "Новічок" (фото, відео)

Російські комерсанти вирішили заробити на отруєння Скрипаля.

Фото: ФБ

У Росії запустили в продаж рослинне масло "Новачок". Після скандалу з отруєнням екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в в британському Солсбері , про "Новачок" дізнався весь світ. За даним фактом зараз ведуть міжнародне розслідування, повідомляють Патріоти України.

"Новачок" - це нервово-паралітична речовина, яку винайшли в Росії. У мережі з'явилися фотографії рослинного масла "Новачок", виробництво якого запустив підприємець з Краснодара Олексій Якушев.

На подію також звернув увагу російський журналіст Аркадій Бабченко. "Слухати. Обов'язково слухати. І дивитися. І запам'ятовувати. Щоб розуміти, з ким маємо справу. Щоб потім жодна бл*дь, ляскаючи очками, не бідкалася, що "ми не знали, це все кривавий Путін, ми ні до чого, ми звичайні прості люди". Коли я говорю, що Рейх кристалізується, я маю на увазі ось це. Це вже абсолютно з серії жартів про попіл євреїв на полях. Звичайний фашизм. Виродок" - написав він на Facebook.

За словами Якушева, така ідея виникла через те, що він "регулярно дивиться новини". "Мені дуже сподобалася ця продукція. Я її не знайшов ніде в магазині, тому вирішив зробити сам", - заявив він.

На питання "Де Скрипалів візьмете?", підприємець з посмішкою відповів: "Ну, це треба в Англію їхати". "Був би "Новачок" - Скрипалі знайдуться", - зазначає чоловік за кадром. Підприємця похвалили за "ідею та інноваційний дизайн". При цьому, в соцмережах користувачі обурилися подібним. "Дивлюся регулярно новини..." Далі можна не слухати, це вже не людина, це якась субстанція з інстинктами. Біосміття", - пише Яру Лілова.

"Та годііі, вони гідні один одного - російська влада і народ (у всякому разі, такий народ, як цей індивід), і так весело регочучи і улюлюкаючи вони хвацько мчали в прірву..", - зазначив Павло Шкумбатюк.

"Після послання з ракетами нашого народного жартівника, це вже не дивує: поржати над чужим горем, над чужою смертю, погрозити світу... упороті виродки", - прокоментував Олександр Альбіцький.

"Яка ж повинна бути вата в голові... Ну ніяк не уявляю олію, німецького виробництва, з написом зарин і SS. Ну ніяк...", - написав під записом Rytis Jonaitis.

"А чому гумор і сміх? Хіба все це смішно? Може відразу продукцію під назвою ГУЛАГ? Морок і деградація повна...", - прокоментував Руслан Лобов.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...