Хіти тижня. ''Вивозять накриті тіла'': Кияни заявили про масштабну НП у ТРЦ на Оболоні (фото)

Над столичним торговим центром спочатку побачили дим, а потім туди поїхали пожежні та авто швидкої допомоги.

ТЦ "Полярний" у Києві. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилася інформація про те, що 23 вересня в столичному торговому центрі "Полярний" трапилася надзвичайна подія, в ході якої постраждало кілька осіб. Так, Маргарита Дідик у пості в Facebook повідомила, що з ТЦ на Оболоні йшов дим, а потім туди поїхали пожежні та машини швидкої допомоги, передають Патріоти України.

"Якийсь жах відбувається. Дим, пожежні, швидкі. Вивозять людей на ношах живих і, здається, двоє були накриті зовсім. Крик стояв страшний і на стоянці поруч щось диміло", - написала Дідик.

Також в коментарях до посту вона написала, що вхід до ТРЦ огородили стрічкою, а машини медиків відвозили потерпілих до столичної лікарні №8. Цю інформацію підтвердила і інша очевидиця. "Поїхала купа швидких, десь 15. Частина з них повертала до 8-ї лікарні", - повідомила одна зі свідків.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...