Хіти тижня. "Их нравы": У Москві хлопець вирізав усю свою сім'ю (фото)

Затриманий під час допиту заявив, що планував вбивство три дні.

Вбивця готувався до злочину 3 дні. Ілюстрація: соцмережі.

Сьогодні вночі в російській столиці 22-річний хлопець зарізав усю свою родину - матір, батька і бабусю. Про це повідомляє Telegram-канал 112, передають Патріоти України.

Так, ресурс повідомляє: «Епізод з фільму жахів став сьогодні реальністю в одній зі столичних квартир. О 3 годині ночі 22-річний Ярослав Єрмаков вирізав всю свою сім'ю. Мати і батька вбив на кухні, сплячу бабусю в її кімнаті. На питання шокованих поліцейських, навіщо це зробив, Ярослав відповів, що просто все набридло».
Затриманий під час допиту заявив, що планував вбивство три дні, ресурс повідомляє: «Випускник коледжу підприємництва сказав поліцейським, що планував вбивство сім'ї три дні. Хотів зробити все без шуму, вбити уві сні, але в момент різанини, все пішло не за планом. Приблизно о третій годині ночі, взявши ножа і увійшовши в кімнату бабусі, він почав швидко наносити їй удари ножем. Літня жінка встигла скрикнути, на шум прибігли батьки вбивці. Він почав бити ножем батька і матір. Поранені вони встигли добігти до кухні, там син добив їх, наносячи безладні удари по саму рукоятку ножа».
Як з'ясувалося, Ярослав Єрмаков раніше не був судимий, ніколи навіть адміністративних штрафів не отримував. Крім того він перебував на обліку у психіатра / нарколога.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...