Хіти тижня. "З Росії з привітом": У мережі показали, чим окупанти годують кримчан (фото)

В окупованому Сімферополі продають ковбасу, вироблену у Росії, разом з жуками і комахами, схожими на тарганів. Також у магазинах можна знайти чимало продуктів з цвіллю.

Фото ковбаси з комахами з'явились на сторінці RoksolanaToday&Крим у Twitter, передають Патріоти України.

"Куплено в Сімферополі. Зроблено в Росії. Делікатесна, сирокопчена. Грошей неміряно. І з сюрпризом", – йдеться в дописі до світлин ковбаси.

Також на сторінці користувач RoksolanaToday&Крим показала й інші жахи продуктів, які продають у кримських супермаркетах. Зокрема, на полицях магазинів можна знайти масло з цвіллю, кальмарів з хробаками, зіпсуті десерти та інше.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...