Хіти тижня. За корупцію - смерть: На сайті Порошенка з'явилася жорстка петиція

Активісти вимагають від президента скористатися прикладом Китаю для боротьби з корупцією.

Ілюстрація: ipress.ua

В Україні активісти просять у президента запровадити смертну кару для корупціонерів. Як приклад вони наводять Китай, де діє подібний закон щодо чиновників. Відповідна петиція з’явилася на сайті українського гаранта, повідомляють Патріоти України.

"Створити закон щодо чиновників, як у Китаї, - карати їх смертю за великі обсяги корупції", - підкреслюється в її описі. Зауважимо, що автором є Станіслав Івасенко, а зареєстровано петицію було 24 січня. Наразі під документом підписалися 122 особи з 25 тисяч необхідних.

До слова, Китай є світовим лідером за кількістю страчених ув'язнених. Так, у продовж останніх п'яти років за корупцію тут було покарано 1,34 мільйона чиновників з правлячої партії, з яких 648 тисяч осіб були чиновниками на рівні сіл та селищ та притягнутими до відповідальності за дрібні корупційні правопорушення.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...