Хіти тижня. "За поребриком грошенятка закінчилися?": Лорак може стати ведучою на популярному телеканалі

Однак більшість українських користувачів соцмереж радять Ані Лорак назавжди забути про Київ.

Ані Лорак. Фото: Факти - ICTV.

Скандальна артистка Ані Лорак може стати ведучою однієї з програм на популярному каналі Інтер. Про це повідомляє “Знай“, передають Патріоти України.

Що не день, то нові “сюрпризи” отримують українці від скандальної співачки Ані Лорак. Чого вартий тільки київський концерт, де її присутність на афішах, побоюючись народного гніву, не вказали організатори.

Здавалося б, на цьому все – артистці запропонували роботу в Москві, вона погодилася і повернулася назад в РФ. Але недавно з’явилася інформація про те, що Лорак таки не залишила намірів оселитися в Україні. А щоб це було легше зробити, стане ведучою і не де-небудь, а на телеканалі “Інтер”.

Новий випуск програми повинен вийти вже скоро, і чи з’явиться вона на українських екранах, точно невідомо. Але в суспільстві цю ідею зовсім не схвалюють, в чому можна переконатися з коментарів в соціальних мережах. Більшість користувачів радять Лорак назавжди забути про столицю – деякі і взагалі “відправляють її до Сибіру разом з "Інтером".

Таке ставлення не дивує, адже сам телеканал вже неодноразово фігурував у гучних скандалах, опинився під загрозою позбавлення ліцензії за свої суперечливі сюжети і отримав “останнє китайське попередження” від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...