Хіти тижня. За життя отримав низку нагород: Помер український політик

За свою політичну кар'єру він створив понад 100 законів, також Володимир Заплатинський був членом української делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

Володимир Заплатинський. Фото: соцмережі.

У Києві помер колишній народний депутат трьох скликань Володимир Заплатинський. Чоловік хворів на тяжку хворобу, однак подалати її не вдалося, повідомляють Патріоти України.

Він помер на 67 році життя в київській лікарні "Феофанії". У минулому Заплатинський був президентом однієї з миколаївських швейних фабрик в 1992-1998 роках. А в середині 90-х став керівником футбольного клубу "Евіс", який згодом став муніципальної командою під назвою ФК "Миколаїв".

Володимир Заплатинський був народним депутатом у Верховній Раді ІІІ, IV і V скликань. За свою політичну кар'єру він створив понад 100 законів, також Заплатинський був членом української делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...