Хіти тижня. За "зраду"? У Києві жінку звільнили за поїздку до Росії

Звільнена відпочивала в РФ і вирішила похвалитися фото в соцмережі.

Ілюстрація: usa-visa-center.ru

У Києві жінку, яка займалася мережевим маркетингом, звільнили з компанії за відвідування російського курорту. Про це заявив журналіст Андрій Манчук на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Наприкінці літа вона разом із матір'ю традиційно поїхала відпочивати до родичів у місто Геленджик. Накупавшись і повернувшися додому, жінка виклала в Instagram звичайні в таких випадках фотографії з пляжами і горами", - написав він.

Андрій додав, що після цього начальник викликав її на килим і заявив, що відвідування російських курортів підриває авторитет фірми, і за таке неодмінно слід покарати.

"Вислухавши звинувачення, вона сказала, що їздить у Геленджик щороку, і це ніколи не викликало проблем; що поїздки в Росію ніким не заборонені... що, врешті-решт, фірма активно працює в офіційно забороненому в Україні ВКонтакте, який визнаний небезпечною злочинною терористичною мережею - і на її авторитеті це ніяк не позначилося. Після чого її, зрозуміло, відразу звільнили", - підкреслив журналіст.

Також він зазначив, що її колишні колеги написали в цеховому пабліку про те, що жінку звільнили за підтримку сепаратизму.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...