Хіти тижня. Заборонена до в'їзду в Україну "хохлушка" вирядилася російським "чортом" (відео)

Маскарад знадобився для того, щоб догодити кремлівським ЗМІ та взяти участь у програмі пропагандистського Першого каналу.

Фото: INTV.ua.Російська співачка українського походження Наташа Корольова вирішила переодягнутися в російського репера, який є кращим другом президента РФ Володимира Путіна і лідера Чечні Рамзана Кадирова, передають Патріоти України.

Уточнимо, що маскарад знадобився для участі в програмі пропагандистського Першого каналу, а відповідне відео в мережі опублікувала сама співачка.
«Ось чого я від себе не очікувала, так це перевтілитися в Тіматі. Але на цю авантюру мене підбив чоловік», - підписала його Королева.
У той же час користувачі мережі уточнили, що в гримі співачка більше нагадувала їм іншого російського виконавця.
«На Стаса Михайлова більше схожа, а точніше на Михайла Стасова», «Я думала це Кіркоров», «чесно-це Кіркоров з фото Тіматі в руках», «Як же на Кіркорова схожий образ», - пишуть вони.

Сама ж Наталя Корольова давно і радісно на московський манер самоназивається "хохлушкою".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...