Хіти тижня. Залізниця і романтика: Провідницю звільнили за відверті світлини у мережі (фотофакти)

Керівництво компанії провело внутрішнє розслідування і з'ясувало, що на сексуальних знімках провідниця позувала на залізничних коліях.

Канадська залізниця звільнила провідницю Стефані Кательнікофф за публікацію відвертих фотографій на своїх особистих сторінках в соцмережах, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Керівництво компанії провело внутрішнє розслідування і з'ясувало, що на сексуальних знімках Кательнікофф позувала на залізничних шляхах. Паралельно з роботою провідницею дівчина займається модельною кар'єрою.

Як відзначили в розслідуванні, Кательнікофф згадувала в соцмережах про свою роботу, і в деяких випадках виступала з критикою компанії. Уже після звільнення дівчина заявила, що Канадська залізниця не виплатила їй зарплату за минулі місяці.

За словами Кательнікофф, в компанії пояснили звільнення «недоречним контентом в соціальних мережах». Вона зазначила, що шкодує про знімки, які вона робила на залізничних коліях, і не хоче, щоб хтось наслідував її приклад. Колишня провідниця також зазначила, що всі інші знімки пов'язані з її модельною кар'єрою і про них вона не шкодує.

Як зазначило видання Vice, це вже друге звільнення Кательнікофф з Канадських залізниць - в 2014 році поїзд під її управлінням зійшов з рейок. Через два роки дівчина подала апеляцію і виграла: суд ухвалив, що однією з причин звільнення була її скарга на домагання колеги.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...