Хіти тижня. Замість бензину - вода: Українці обурені шахрайством відомої мережі АЗС

У Львові 14 грудня на одній з автозаправок «ОККО» 8 машин заправили розведеним водою пальним.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу мережі «ОККО».

Як пояснили в «ОККО», вода в резервуар з паливом Pulls 95 потрапила випадково.

Представниця прес-служби АЗС Ярослава Полякова запевнила, що всім клієнтам, які заправляли 14 грудня свої авто цим паливом, будуть відшкодовані суми збитку в повному обсязі. Крім вартості пального водіям також відшкодують витрати на СТО.

Зокрема, один з таких водіїв оприлюднив цю інформацію в групі Варта1. Юрій Овдійчук стверджує, що 14 грудня заправив свою машину на АЗС «ОККО» на вул. Джорджа Вашингтона, проте через 500 м авто заглохло. Пізніше власник авто опублікував фото рідини, якою заповнили паливний бак. Автор каже, що через деякий час стало видно, що машину заправили водою.

Менеджери АЗС «ОККО» вже зв'язалися з автором цього посту. «Власник авто свою машину привіз на СТО і ця людина, який зробив пост, це співробітник сервісної компанії. З власником ми спілкувалися ще вчора, контакт є, і ми розуміємо, що це проблема з нашого боку і ніхто від цього не відхрещується», - зазначила Ярослава Полякова.

Зараз АЗС «ОККО» працює в звичайному режимі, однак цим паливом машини поки не заправляються. У «ОККО» продовжують з'ясовувати причини потрапляння води в паливо.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...