Хіти тижня. "Замість забитих м'ячів - оголені груди": У мережі присоромили російську співачку, яка виступала на матчі збірних Росії та Аргентини (фото)

Навіть співвітчизники не оцінили такої витівки. Вболівальники в один голос повторювали: осоромила Росію на весь світ.

Фото: Футбол 24.Компенсувати програш збірної РФ у матчі з Аргентиною (1:0) у досить відвертий спосіб вирішила солістка московського музичного колективу Катерина Мурашко, передають Патріоти України з посиланням на ZNАJ.ua.

Своїм зовнішнім виглядом співачка викликала хвилю критики у свій бік – і недивно, адже виконувати гімн вона на стадіоні у Лужниках вона чомусь вирішила у прозорій сукні.

Таке вбрання нічого не прикривало, а навпаки – виставляло напоказ всі принади дівчини, яка вочевидь забула, куди прийшла.

Навіть співвітчизники не оцінили такої витівки. Вболівальники в один голос повторювали: осоромила Росію на весь світ.

"Звичайно зараз такою сукнею нікого не здивуєш, кожна "зірка" періодично в подібному заявляється, але виконувати гімн країни з відкритими в прямому сенсі грудьми, якось не шанобливо", - бідкалися фанати.

Цікаво, що судячи зі знімків в соціальних мережах, Мурашко не відрізняється скромністю навіть у повсякденному житті:

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...