Хіти тижня. Запихав сувенірні долари у декольте: Скандальна українська співачка розгулялася на дні народження російського бізнесмена (фото, відео)

Лобода виконала пісню "Твои глаза", під яку співак Микола Басков намагався запхати артистці у декольте сувенірні долари, проте українська зірка відповіла, що, мовляв, "замало".

Фото: muzgazeta.com.Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка увійшла в список найбільш сексуальних жінок Росії, розважилась у Москві на дні народженні російського співака Еміна. Про це свідчать пости в її Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

"З Днем Твого Народження, мій друже. Люблю", - підписала вона кадри з виступу на великому концерті в честь дня народження Еміна в "Крокус Сіті Холі".

Як передає "Комсомольская правда", Лобода також виконала пісню "Твої очі", під яку співак Микола Басков намагався запхати артистці в декольте сувенірні долари. У відповідь на це українська зірка відповіла, мовляв, "замало".

Після концерту Emin відзначив день народження у ресторані Backstage, куди також вирушила артистка.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...