Хіти тижня. Затяті українофоби: У "чистилище" "Миротворця" потрапили відомі російські актори-близнюки (фото)

Брати Торсуєви, які зіграли у дитячому фільмі Сироїжкіна та Електроніка, підтримують бойовиків на Донбасі, беруть участь в антиукраїнських пропагандистських заходах, фінансують тероризм та контрабанду на окупованій території.

Юрій і Володимир Торсуєви. Фото:Радіо МАКСИМУМ

Актори-близнюки з Росії Юрій та Володимир Торсуєви, відомі по дитячому радянському фільму "Пригоди Електроніка", потрапили в базу сайту "Миротворець". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Миротворця".

Відзначається, що актори неодноразово брали участь в різних заходах в самопроголошених республіках, за що навіть мають відзнаки. На сайті опубліковані фотографії, які свідчать про незаконну діяльність Торсуєвих на території України, а також про підтримку ними російських найманців і терористів на Донбасі.

Також близнюків звинувачують в контактах з бойовиками, зокрема з Володимиром Тимофєєвим (позивний "Бабай"), який в 2016 був заарештований в "ЛНР" за підозрою у вбивствах і насильстві. На підтвердження цього на сайті викладені фото акторів з бойовиком.

Тепер "Електроніка" і "Сироїжкіна" можна знайти в розділі "Чистилище" згаданого сайту. Так, Володимира Торсуєва звинувачують у свідомому порушенні державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію України на Донбасі, співробітництво з проросійськими терористичними організаціями, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах, а також у фінансуванні тероризму, контрабанді та українофобії.

Проти Юрія Торсуєва висунуті ті ж звинувачення.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...