Хіти тижня. Студенти вимагають звільнення: У Харкові розгорівся скандал через викладачку-сепаратистку (фото)

Оксана Бервено — активіст і організатор харківського анти-автомайдану.

Оксана Бервено. Фото: Миротворець.

У Харківському торговельно-економічному інституті КНТЕУ розгорівся скандал через те, що посаду завідуючої кафедрою туристичного та готельного бізнесу зайняла викладач Оксана Бервено, активна учасниця антиукраїнських мітингів. Як повідомили в Telegram-каналі "Х*евый Харьков", інформацію про це їм надіслали студенти вишу. Відповідні дані опубліковані також на офіційному сайті установи, передають Патріоти України.

Там же зазначається, що жінка почала працювати у виші у 2015 році, а у 2016-му отримала звання доцента.

Зазначимо, що Бервено занесена в базу волонтерського сайту "Миротворець". "На сторінках в соцмережах "Вконтакте" і "Одноклассники"вона висловлює підтримку проросійським бандам, які окупували окремі райони Донецької і Луганської областей", — йдеться в повідомленні.

Так, за інформацією "Миротворця", Бервено — активіст і організатор харківського анти-автомайдану. "Особливо відзначилася тим, що 27 квітня 2014-го була одним з ініціаторів бійки на вул. Плеханівській м.Харкова антимайдану з харківськими ультрас, за що власне і поплатилася розбитою машиною", — повідомляють волонтери.

"Ми вважаємо, що таким особам не місце в українських навчальних закладах! Вимагаємо керівництво ХТЕІ КНТЕУ вжити заходів. Зі свого боку, ми зробимо все для її звільнення", — підсумували у Telegram-каналі.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...