Хіти тижня. Заварили ворота й стережуть: На Закарпатті розгорівся гучний скандал через общину ромів (фото, відео)

Конфлікт стався через покупку одного з будинків сім'єю ромів.

У Підвиноградові на Закарпатті розгорівся скандал між місцевими жителями і громадою ромів, - передають Патріоти України з посиланням на Мукачево.net.

Конфлікт стався через покупку одного з будинків сім'єю ромів. Місцеві жителі самовільно заварили ворота до будинку, який купили роми, щоб ті не могли зайти всередину. Також тут щодня "чергують" по кілька людей під будинком.

За словами місцевих жителів, роми постійно роблять шкоду на місцевому кладовищі, ламають пам'ятники і хрести.

В ході дискусій на зборах громади, ром-власник погодився продати будинок і дав тиждень на його покупку, щоб уникнути подальших конфліктів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...