Хіти тижня. Згвалтував і залишив у кущах помирати: Поліція спіймала винуватця загибелі мешканки Черкащини

13-річний підліток ромської національності разом з родиною після злочину поспішно виїхав за межі Черкаської області.

Хлопця-рома затримали на Черкащині. Ілюстрація: соцмережі.

На Житомирщині поліція затримала 13-річного підлітка ромської національності, який підозрюється у зґвалтуванні і побитті до смерті мешканки Черкащини. Близько двох тижнів тому в Центральну районну лікарню міста Тальне доставлена місцева жителька з тілесними ушкодженнями і з ознаками зґвалтування, того ж дня від отриманих травм жінка померла. Про це повідомили співробітники поліції, передають Патріоти України.

Поліцейські встановили місцезнаходження особи, яка причетна до побиття і зґвалтування жінки. Ним виявився 13-річний підліток ромської національності, який разом з родиною після злочину поспішно виїхав за межі Черкаської області.

13-річний хлопець визнав, що мав з жінкою статевий акт, побив її і ледь живою залишив в кущах. Поліцейські перевіряють причетність до даного кримінального правопорушення інших членів сім’ї неповнолітнього.

За даним фактом слідчими Тальнівського відділення поліції відкрито низку кримінальних проваджень за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) і частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...