Хіти тижня. Згвалтував і залишив у кущах помирати: Поліція спіймала винуватця загибелі мешканки Черкащини

13-річний підліток ромської національності разом з родиною після злочину поспішно виїхав за межі Черкаської області.

Хлопця-рома затримали на Черкащині. Ілюстрація: соцмережі.

На Житомирщині поліція затримала 13-річного підлітка ромської національності, який підозрюється у зґвалтуванні і побитті до смерті мешканки Черкащини. Близько двох тижнів тому в Центральну районну лікарню міста Тальне доставлена місцева жителька з тілесними ушкодженнями і з ознаками зґвалтування, того ж дня від отриманих травм жінка померла. Про це повідомили співробітники поліції, передають Патріоти України.

Поліцейські встановили місцезнаходження особи, яка причетна до побиття і зґвалтування жінки. Ним виявився 13-річний підліток ромської національності, який разом з родиною після злочину поспішно виїхав за межі Черкаської області.

13-річний хлопець визнав, що мав з жінкою статевий акт, побив її і ледь живою залишив в кущах. Поліцейські перевіряють причетність до даного кримінального правопорушення інших членів сім’ї неповнолітнього.

За даним фактом слідчими Тальнівського відділення поліції відкрито низку кримінальних проваджень за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) і частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...