Хіти тижня. Жахіття скреп: Вбиту зірку російського реаліті-шоу згвалтували в морзі

Участь у проекті "Дом-2" Оксану Аплєкаєву знайшли задушеною на трасі "Рига - Москва" у вересні 2008 року, а вчора затримали судмедексперта, який підозрюється в глумлінні над тілом загиблої телезірки.

Оксана Аплєкаєва

Про це передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 112.

Скандальні подробиці відкрилися всього два місяці тому. Були проведені дві експертизи, в результаті другої і виявили біологічні матеріали судмедексперта. Співробітника Істрінського моргу Московської області Олександра вже відправили в СІЗО.

Нагадаємо, тіло Аплекаєвої зі слідами задушення виявили далекобійники в Істрінському районі Московської області. За однією з версій, Оксану вбив один з її колишніх коханців, однак винних знайти так і не вдалося. Справа була припинена "за неможливістю встановити осіб, що підлягають притягненню до кримінальної відповідальності".

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...