Хіти тижня. Жорстоке вбивство українки в Чорногорії: Стало відомо про мотиви нападника

У Чорногорії правоохоронці встановили особу ймовірного вбивці заможної українки Анастасії Лашманової, яка займалася в країні готельним бізнесом.

Анастасія Лашманова

Зокрема, поліція розшукує чоловіка, який перебував у стосунках із загиблою. За попередньою інформацією, він пішов на злочин через ревнощі, - передають Патріоти України з посиланням на Novosti.rs.

Правоохоронці припускають, що чоловік зайшов у квартиру жінки, після цього між ними сталася сварка. Потім він ударив Лашманову ножем. Сліди крові на місці трагедії свідчать про те, що жінка відбивалася та пручалася.

Вийти на слід підозрюваного допомогли камери, встановлені навколо будинку вбитої жінки, а також роздруківки телефонних дзвінків.

Опублікував: Олег Устименко

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...