Хіти тижня. "Жители маладой рыцпублики к хунте за деньгами. Ох и злые": У мережі показали, як пенсіонери "ЛНР" "штурмували" банк у Станиці Луганській (фото)

Більшість луганчан були озброєні візками і великими сумками, щоб потім відразу закупитися в місцевих магазинах і на ринку, де продукти харчування в три рази дешевші, ніж в окупованому Луганську.

Пенсіонери окупованого Луганська і підконтрольних бойовикам міст проклинають Україну, кажуть на лавочках про те, що ЗСУ бомблять мирних громадян, але все одно їдуть до "проклятої хунти" за пенсіями, українськими продуктами і ліками. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Так, пенсіонери з "ЛНР" влаштували справжній апокаліпсис в "Ощадбанку" в Станиці Луганській, де більшість з них отримує свої пенсії.

Багато з луганчан були озброєні візками і великими сумками, щоб потім відразу закупитися в місцевих магазинах і на ринку, де продукти харчування в три рази дешевші, ніж в окупованому Луганську.

У Facebook кілька кадрів виклав мешканець Станиці Володимир Сердюк.

"Жителі" молодої республіки "(маленької Швейцарії) до хунти за грошима", - написав він. Натовпи пенсіонерів були помічені біля банкоматів в центрі Станиці Луганської, поруч з ТЦ "Квадрат". При цьому ними керувала якась дама, яка при вигляді камери стала закривати своє обличчя.

"Зайшов усередину, поспілкувався з народом. Ох і злі ж, ох і злі ..,. Капець. Мабуть, не годують їх там", - написав місцевий житель.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...