Хіти тижня. Зі смаком у протоієрея зовсім погано: Російський батюшка хизується в соцмережах своїм розкішним життям (фото)

Завідувача Тверської єпархіальної наукової бібліотеки, голова Комітету ім. К.П. Побєдоносцева протоієрей В'ячеслав Баскаков вважає, що купувати дорогі брендові речі - звичайна річ для духовної особи.

Священик вирішив похизуватися дорогою сумкою. Фото: соцмережі.

У цього протоієрея зовсім все погано зі смаком, не дивлячись на наявність шалених грошей. Перше, про що думаєш, коли бачиш такі фото - дорога сумка, що гармоніює з туфлями, а лише тільки потім звертаєш увагу на назву облікового запису в Instagram, передають Патріоти України.

Виявляється, це персональна сторінка завідувача Тверської єпархіальної наукової бібліотеки, голови Комітету ім. К.П. Побєдоносцева протоієрея В'ячеслава Баскакова. Звичайно ж, заздрити чужому красивому життя недобре, але дивлячись на ці фото, починаєш розуміти, що у батюшки зовсім все погано зі смаком.


На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...