Хіти тижня. З'явилася світлина з маніяком, який тероризував жінок у Києві (фото)

У Солом’янському районі Києва від нападів чоловіка в спортивних штанах відомого бренду Adidas близько 10 жінок.

Фото: Байкальский Мир.Від нападу невідомого в Києві постраждали близько 10 жінок. Ввечері 25 січня активісти зібрались, щоб допомогти правоохоронцям по гарячих слідах спіймати злочинця. Про це повідомив глава громадської організації "Турецьке містечко" Віктор Марченко, передають Патріоти України.

У Солом’янському районі Києва чоловік в спортивних штанах відомого бренду Adidas нападав на дівчат та жінок. За словами потерпілих, чоловіка на зріст 175 см, худорлявої статури, волосся темне або темно-русяве.

Відомо, що серед активістів були потерпілі. Люди на той час мали фото нападника, відтак розпочали пошуки зловмисника. Координація дій відбувалась завдяки мобільному додатку Viber.

"Ми розділилися на групи і почали патрулювати містечко. Особливої надії на результат не було, бо інформація була доступна багатьом людям, відповідно, розголос міг зашкодити процесу. Один з активістів мав досвід служби в органах, так ми дізналися місце проживання підозрюваного", – розповів Віктор Марченко.

До помешкання ймовірного маніяка було викликало поліцію. Дружина після бесіди з активістами, була здивована подіями. Люди звернулись до батьків та сім'ї ймовірного злочинця, щоб той добровільно прийшов до поліції та пояснив або спростував свою причетність до нападів.

За попередньою інформацією, зловмисник з дружиною та дитиною вже покинули місто. Наразі правоохоронці встановлюють його місце знаходження.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...