Хіти тижня. Зіркова українська співачка розповіла про свої поїздки в окупований Донецьк (відео)

Відома українська співачка Руслана розповіла, що п'ять разів їздила в Донецьк, коли він був уже підконтрольний терористам "ДНР".

Про це вона повідомила в інтерв'ю "Громадському ТБ", передають Патріоти України.

"Я зробила п'ять поїздок. Коли зрозуміла, що вже мене втягують у політичну петлю, я відразу вискочила з цього, тому що я вважала себе ефективною. Я завжди розуміла, що мене будуть використовувати. Хто розганяв проти Руслани негатив? - Кремль, однозначно, російська пропаганда", - зізналася співачка.

За словами Руслани, її перша поїздка до окупованого Донецьку була пов'язана з українськими військовими, які потрапили в полон після трагічного Іловайського котла. Тоді вона повернулася на підконтрольну Україні територію із 42 бійцями.

Руслана наголосила, що не жаліє про ці поїздки, оскільки вона виступає за мир.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...