Хіти тижня. Знакова подія: Суперником Усика у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу стане росіянин

У півфіналі WBSS чемпіон світу за версією IBF Мурат Гассієв у 12 раунді нокаутував володаря поясу WBA кубинця Юньєра Дортікоса.

Вирішальний бій WBSS пройде у травні у Саудівській Аравії. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу, отримає трофей імені Мухаммеда Алі і чек на 10 мільйонів доларів, передають Патріоти України.

Чемпіон світу за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) вже зустрівся віч-на-віч з російським чемпіоном світу за версіями WBА і IBF Муратом Гассіевим (26-0, 19 КО). Своєрідна дуель поглядів відбулася на рингу в Сочі після перемоги росіянина над Дортікосом.

The finalists have their first face-off ahead of the big fight on 11th May!

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...