Хіти тижня. Зняв капелюха той, від кого не дуже й чекали: Ломаченка визнав кращим у світі відомий чемпіон-соціопат (відео)

Легендарний Майк Тайсон назвав кращим у світі боксером на сьогоднішній день українця Василя Ломаченка

Фото: Братство Кличко.Легендарний Майк Тайсон назвав кращим у світі боксером на сьогоднішній день українця Василя Ломаченка. Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів, передають Патріоти України.

"Для мене найкращим наразі є цей хлопець з України - Ломаченко. Мені дуже подобається дивитися бої з ним. Він дуже добре бився в поєдинку з Рігондо. Взагалі завжди показує себе з кращого боку", - розповів Тайсон, зазначивши, що вважає його кращим у світі.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...