Хіти тижня. "Зніміть вишиванку!": Порошенко різко поставив на місце російську пропагандистку в Давосі (відео)

У середу, 24 січня, журналістка з мікрофоном без розпізнавальних знаків намагалася спровокувати президента України Петра Порошенка.

Кремлівська провокаторка була одягнена у вишиту сорочку і запитала його російською мовою: "Навіщо ви прийняли закон про війну?". Порошенко відреагував на провокацію, порадивши їй "зняти вишиванку", передають Патріоти України.

Також він зазначив, що відповість на питання, якщо воно прозвучить українською. На що провокаторша зазначила, що президент України "прекрасно розуміє російську мову". "Я розумію і англійську, і іншу. Але на питання відповідаю українською", - вказав їй глава держави.

Після цього пропагандистку відтягнула охорона. Організатори форуму швидко відреагували на провокацію, кар'єра московської старлетки за межами "поребрика" тепер під великим питанням.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...