Хіти тижня. Зрозуміла, що "нікому не потрібна": Поліція у Слов'янську затримала пособницю терористів "ДНР" (фото)

Наразі перевіряються всі факти "служби" правопорушниці у Слов'янську та Донецьку.

Пособниця терористів. Фото:прес-служба Нацполіції Слов'янська

У Слов'янську арештували прихильницю "ДНР", яка воювала на боці бойовиків. Як повідомляє поліція Слов'янська, співробітники розшуку отримали інформацію про те, що місцева жителька 1997 року народження раніше була учасником незаконних збройних формувань, передають Патріоти України.

Підозрювана розповіла, як у квітні 2014 року прийшла до своїх знайомих, які "чергували" на блокпосту біля пожежної частини у мікрорайоні Артема.

"Поспілкувавшись з прихильниками "русского міра" та їх кураторами, дівчина активно долучилась до "роботи" - перевіряла документи водіїв та пасажирів, оглядала салони автомобілів, що в'їжджали у місто", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення активної фази антитерористичної операції на території Слов'янська та району пособниця бойовиків разом із співмешканцем виїхала до Донецька. Коли її приятель загинув під Дебальцевим, дівчина ще деякий час попрацювала на "ДНР".

При цьому, у цей період вона ще з гордістю публікувала в соцмережах свої фото у формі та зі зброєю, але згодом зрозуміла, що "нікому не потрібна". Тоді мешканка Слов'янська й вирішила повернутись додому.

Наразі перевіряються всі факти "служби" правопорушниці у Слов'янську та Донецьку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 260 "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності" Кримінального кодексу України.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...