Хіти тижня. Звання не врятувало: У мережі показали, як у центрі Москви жорстоко побили путінського генерала (відео)

Олександр Бріндіков отримав травми обличчя, голови і черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували.

Олександр Бріндіков. Фото: соцмережі.

У центрі Москви невідомі напали на генерал-полковника у відставці, колишнього заступника міністра промисловості РФ Олександра Бріндікова. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За наявними даними, інцидент стався на Малій Нікітській вулиці. Його причиною став дорожній конфлікт. Бріндіков за кермом Mercedes приїхав до офісу своєї фірми і посигналив двом чоловікам, перегородивши в'їзд. Ті, в свою чергу, розсердилися і почали удвох бити генерал-полковника.

В результаті він отримав травми обличчя, голови і черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували. Чи затримано нападників - не уточнюється. Також в мережі з'явилося відео, на якому видно як білий автомобіль стоїть біля воріт. Потім з'являється чорний Mercedes, біле авто від'їжджає. Після цього з білої машини виходить чоловік, направляється в сторону Mercedes, відкриває двері і щось говорить водієві. Mercedes заїжджає в ворота, його водій виходить і продовжує розмову з чоловіком з білого авто. У якийсь момент вони почали бити один одного, потім до бійки приєднався ще один чоловік.

За даними ЗМІ, Бріндікову 65 років. Він протягом 26 років служив у Збройних Силах, отримав ступінь кандидата технічних наук і став лауреатом Премії уряду РФ за 1999 рік.

"Про це не можна мовчати! Сотні біженців приїжджають у Варшаву...": Українка поскаржилася на напад таксиста в Польщі

вівторок, 19 березень 2024, 10:20

Українка розповіла, як на вокзалі Варшави стикнулася з агресією з боку таксиста. Він вимагав від дівчини сплатити за два кілометри шляху 300 злотих (майже 3 тис. грн), хоча раніше назвав ціну в 20 злотих, а коли вона запротестувала, став лаятися, образ...

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...