Хіти тижня. "Звідки стільки яду?": У мережі розповіли про сепаратисток-попутниць, що люто ненавидять Україну (фото)

Не дивлячись на те, що жінка обожнює окупований Донецьк, де терористи "нарешті навели порядок", для життя любителька "русскага міра" обрала Київ.

Любителька "русскага міра" з Києва. Фото: Фейсбук.

Мережу обурила історія про двох жінок із Донбасу, які ненавидять Україну і які очікують приходу "руского міра" до Києва. Історію про своїх попутниць-сепаратисток розповіла користувачка Facebook Олена Кетінг, передають Патріоти України.

"21-22 липня їхала в потязі Київ-Костянтинівка в одному купе з двома неосудними дамами. Одна з них (фото нижче, вийшла в Лимані) поїхала до Києва з Донецька 12 років тому, непогано там влаштувалася, люто ненавидить Україну і все українське. В екстазі від нинішнього ("ДНРівського") Донецька, регулярно його відвідує "погуляти, тому що там чисто і красиво і нарешті порядок навели, коли вже до Києва дійдуть", - розповіла вона.

За словами Олени, одна з попутниць впевнена, що "тільки в "ДНРії" у дітей є майбутнє без фашизму, все дешево, всі забезпечені роботою, наркоманія і алкоголізм переможені".

"Друга, жінка старшого віку, з Соледара (на одному фото майнула) активно підтримувала співрозмовницю, ненавидить Україну не менше", - додала вона.


Коментатори, в свою чергу також обурилися антиукраїнській позиції пасажирок, порадивши автору розповіді звернутися в СБУ. Деякі констатували, що подібні персонажі зустрічаються досить часто.


Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...