Хіти тижня. "Звідки у Вас, чиновників, стільки дурі, щоб робити таке на очах у злиденного народу, яким Ви ж керуєте?": Політична "еліта" погуляє на ще одному мільйонному весіллі

Перший заступник Міністра юстиції Наталія Севостьянова в суботу, 4 листопада, виходить заміж. Святкування відбудеться в 5-зірковому готелі Fairmont Grand Hotel в центрі Києва.

Наталія Севостьянова

За інформацією джерел видання, на захід запрошені 200 осіб. Серед них - міністр юстиції Павло Петренко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Про це пише "Комсомольська правда в Україні", передають Патріоти України.

"Точно будуть Петренко і Гройсман. Про інших віп-гостей ми поки не знаємо. З міністерства (юстиції - ред.) буде не так вже й багато гостей. Адже на свято повинні потрапити і інші поважні гості - з митниці і силових органів", - розповіло джерело.

На питання про те, чи є серед запрошених гостей так звані "смотрящіє" за Міністерством юстиції, він віджартувався: "Це не "смотрящіє", а люди, до чиєї думки прислухається керівництво міністерства".

Журналісти відзначають, що вона буде крутіше, ніж у сина генпрокурора Юрія Луценка. За попередніми підрахунками, бюджет святкування весілля становить не менше 1,5 мільйона гривень.

Так, журналіст Олександр Марків в своєму блозі на "Антикор" написав: "Пані Севостьянова, ми розуміємо, що Вам хочеться влаштувати собі свято. У цьому немає нічого поганого. Але звідки у Вас, чиновника, стільки дурі, щоб робити таке на очах у злиденного народу, яким Ви ж керуєте? Взагалі страх втратили? Взагалі вже зарвалися? Ви хоч землю під ногами відчуваєте?".

При цьому він закликав колег також "привітати" чиновницю зі святом.

"Тому зустрічаємося біля готелю "Fairmont Grand Hotel" (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) о 17:00. Упевнений їжі вистачить на всіх журналістів та представників громадськості, яких забули запросити. Тим більше що Гройсман, Петренко та інші "смотряіщіє" після того, як про їх участь в бенкеті дізналися ЗМІ, на свято прийти побояться. Добре, що ми не з лякливих!" - написав він.

У Національному антикорупційному бюро пообіцяли придивитися до цієї події.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...