"Хлопавка від ООС спрацювала, як в новорічну ніч": Український військовий розповів про знищення ворожих диверсантів

Диверсанти спочатку напоролися на фугас, після чого потрапили під вогонь українських військових.
На околицях окупованої Горлівки. Фото: соцмережі.

4 липня, в районі окупованої Горлівки Донецької області українські військові знищили одного і важко поранили двох диверсантів. Троє бойовиків спробували проникнути за лінію передової, повідомив у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

Терористів вчасно помітили бійці операції Об'єднаних сил. Диверсанти спочатку напоролися на фугас, після чого потрапили під вогонь українських військових. "Хлопавка від ООС спрацювала, як в Новорічну ніч. Два контужених не-брата спробували тікати, але їх наздогнали "конфетті" від бійців. Підсумок - один демобілізований, і два - "300-х" (поранених - ред.). Є надія, що завтра приєднаються до свого побратима-окупанта", - розповів офіцер.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...