Хлопці посварилися: У Києві водій маршрутки вбив колегу (фото, відео)

У день трагедії водії разом розпивали алкогольні напої.

31-річний чоловік забив до смерті свого приятеля. Фото: kyiv.npu.gov.ua.

У Києві в гуртожитку на вул. Кибальчича 31-річний чоловік забив до смерті свого приятеля. Обоє працювали водіями маршрутних таксі, передають Патріоти України.

У день трагедії вони розпивали алкогольні напої – і під час застілля посварилися. Конфлікт переріс у бійку у загальному коридорі. Вгамувавшись за деякий час, учасники бійки лягли спати, а зранку один виявив іншого мертвим та втік з місця події, повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

"За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми живота. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження підозрюваного - він блукав дворами району. 31-річного уродженця Кіровоградської області затримали", – додав Олександр Кузьмін.

Розпочато кримінальне провадження. Затриманому повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...