"Хмурий" вже підтягнувся: У "ДНР" почала повертатися ''стара банда''

В окупований Донецьк уже прибули старі куратори Суркова з позивними Чайка і Патріот, які "працювали" на Донбасі в 2014-2015 роках.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У окупований Донецьк після вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка почала повертатися так звана стара банда. Так, з'їжджаються одіозні особистості - російський кадровий військовий Сергій Дубинський (псевдонім Петровський, позивний "Хмурий"), причетний до трагедії MH17, а також люди помічника президента РФ Владислава Суркова, передають Патріоти України.

Зокрема, за інформацією російських ЗМІ, в Донецьк уже прибули старі куратори Суркова з позивними Чайка і Патріот, які "працювали" на Донбасі в 2014-2015 роках. У Росії це все пов'язують з можливими змінами, які можуть бути не меншими тих, із яких починалася на сході України "російська весна" в 2014 році.

Раніше з'ясувалося, що Сергій Дубинський з позивним "Хмурий", який причетний до перевезення "Бука", який збив лайнер МН-17 на Донбасі, і нагороджений за це особисто президентом РФ Володимиром Путіним, планує повернення або візит до окупованого Донецька.

Джерело: Сегодня

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...