"Хоч би пару доларів дала": Колишня сусідка Поклонської поскаржилася на "Няшу"

88-річна бабуся Надя обіцяє прославити Поклонську, якщо вона допоможе матеріально.

Фото: novynarnia.com

Колишня сусідка депутата Держдуми Росії "Няші" Наталії Поклонської поскаржився на те, що вона про неї зовсім забула, повідомляють Патріоти України.

Мешканка Луганська Надія, яка в свої 88 років залишилася зовсім одна, розповіла журналістам "Радіо Свобода" про те, що дуже добре знала сім'ю Наталії Поклонської.

"Проста така сім'я була, небагата. Дві дівчинки були: Олена та Наташа. Наташа вже досягла таких висот. Ти мене знаєш, бабусю Надю, ми дружили, добре жили. Тепер я залишилася зовсім одна, мені вже 88 років, хоч би трохи допомогла грошима, хоч би пару доларів дала. На всю би Михайлівку прославилася, я б розповіла, що Наташа допомогла мені провести газ", - розповіла Надія.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...