"Хоч би пару доларів дала": Колишня сусідка Поклонської поскаржилася на "Няшу"

88-річна бабуся Надя обіцяє прославити Поклонську, якщо вона допоможе матеріально.

Фото: novynarnia.com

Колишня сусідка депутата Держдуми Росії "Няші" Наталії Поклонської поскаржився на те, що вона про неї зовсім забула, повідомляють Патріоти України.

Мешканка Луганська Надія, яка в свої 88 років залишилася зовсім одна, розповіла журналістам "Радіо Свобода" про те, що дуже добре знала сім'ю Наталії Поклонської.

"Проста така сім'я була, небагата. Дві дівчинки були: Олена та Наташа. Наташа вже досягла таких висот. Ти мене знаєш, бабусю Надю, ми дружили, добре жили. Тепер я залишилася зовсім одна, мені вже 88 років, хоч би трохи допомогла грошима, хоч би пару доларів дала. На всю би Михайлівку прославилася, я б розповіла, що Наташа допомогла мені провести газ", - розповіла Надія.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...