"Хочемо, щоб Україна повернулася!": У Докучаєвську чекають звільнення від окупантів 90% населення

Українські герої можуть замкнути котел і взяти російсько-терористичні війська в повне оточення.

Докучаєвськ. Фото: Donbass.ua

Відомому українському журналісту і спеціальному кореспондентові "ТСН" Андрію Цаплієнко вдалося поговорити з одним з жителів окупованого терористами Докучаєвська, в ході чого він дізнався, що більшість жителів міста "не переварюють" терористів "ДНР" та хочуть в Україну. Про це він пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Журналіст стверджує, що Збройні сили України оточили місто з усіх боків і зайняли всі найважливіші стратегічні точки. І тепер українські герої можуть замкнути котел і взяти російсько-терористичні війська в повне оточення.

Цаплієнко поділився ще одним важливим моментом. Виходячи з того, що українці за дві години можуть взяти Докучаєвськ під свій контроль, тут розкривається ще одна важлива деталь. Жителі міста дуже чекають українську армію і хочуть відновлення суверенітету України на даній окупованій території.

"Ви чесно скажіть, - питаю старого докучаєвського водія КПП, - народ в Докучаєвську хоче, щоб Україна відновилася, хоча б за цінами?"

"Не тільки за цінами, я вам скажу, - каже дід. - У всьому! Дев'яносто відсотків, напевно, хочуть, щоб Україна повернулася!", - відповів пенсіонер журналісту.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....