Хочеш відпочивати - плати: Українців, які заборгували за "комуналку", не пустять за кордон

Віце -мер Дніпропетровська: "385 жителів Дніпропетровська, які мають борги за комунальні послуги в розмірі понад 8 тис. грн, не зможуть виїхати на відпочинок за кордон".

Українців, які заборгували за "комуналку", не пустять за кордон. Фотоілюстрація: tourservice.org.ua.

Жителі Дніпропетровська, які мають борги за комунальні послуги в розмірі понад 8 тис. грн, не зможуть виїхати на відпочинок за кордон. Про це заявив віце-мер міста Михайло Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"385 жителів міста не зможуть перетнути кордон держави. У нас на руках є рішення. І коли ці люди будуть намагатися виїхати на відпочинок за кордон, то їх просто не випустять. Сім'я поїде, а власники житла, які не платять свої борги, залишаться. Нехай думають заздалегідь, чи варто їм збирати валізи", - цитує чиновника видання.

Лисенко зазначив, що влада з розумінням ставиться до проблем городян. "При цьому не постраждають ті, хто робить регулярні платежі, але не може повністю погасити старі борги. Ми з розумінням ставимося до фінансового стану пенсіонерів і молодих сімей з дітьми. Запевняю вас - ні одна людина з цих категорій в "розстрільні" списки не потрапить", - сказав він.

До слова, дніпропетровці тільки житлово-експлуатаційним конторам заборгували близько 170 млн. грн.

Раніше в ЗМІ писали про те, що одна з основних причин серйозних збоїв в роботі українського сектора ЖКГ, які зачіпають кожного з нас, - величезна заборгованість аж ніяк не найбіднішої і не набеззахиснішої частини населення.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...