"Хочешь жить, умей вертеться": У відділеннях "Укрпошти" можуть з'явитися примірочні

Для одержувачів посилок з речами такий сервіс може виявитися дуже до речі.

Іллюстрація. Фото: hvylya.netГлава "Укрпошти" Ігор Смілянський розповів про ідеї встановити примірочні в деяких поштових відділення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ліга.

ідея встановити в деяких відділеннях примірочні, якими зможуть користуватися ті, хто отримує якісь речі. Поміряв, не підійшло, тут же відправив назад", – розповів Смілянський.

8 червня Кабінет міністрів України схвалив підписання контракту з головою державного підприємства «Укрпошта» Ігорем Смілянським, призначення якого було узгоджено в квітні поточного року за підсумками проведення конкурсного відбору.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....