Хочете замінити Туреччину, правда? Російські туристи хочуть, щоб в Криму було "все включено"

За цінами на липень санаторно-курортний сектор Криму виграє в сегменті малих готелів, а об'єкти висококласного рівня, навпаки, програють.

Російські туристи хочуть, щоб в Криму було "все включено"Кількість пошукових запитів на відпочинок в Криму за системою "все включено" в порівнянні з показниками минулого року зросла на 277%, на тури до Криму - на 131%. Про це розповіла начальник відділу інформаційного супроводу міністерства курортів і туризму Криму Ганна Нерозіна в ході онлайн-семінару для представників засобів розміщення півострова і адміністрацій курортних територій, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Щомісячний аналіз найпопулярніших запитів в системі Yandex показує, що попит на відпочинок в Криму за системою" все включено "в порівнянні з показниками минулого року зріс на 277%, на тури до Криму - на 131%", - навела статистику Нерозіна.

Одночасно туристів цікавлять ціни на відпочинок в Сочі, Геленджику та Анапі.

"Люди будуть порівнювати ціни в Криму, Сочі і на інших курортах Краснодарського краю", - вказала Нерозіна і додала, що за цінами на липень санаторно-курортний сектор Криму виграє в сегменті малих готелів, а об'єкти висококласного рівня, навпаки, програють.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...