"Хочу подякувати всім своїм гравцям": Мірча Луческу залишає ФК "Шахтар"

Окремих слів подяки удостоїлися не тільки гравці, але й інші працівники клубу та вболівальники.

Мірча Луческу. Фото: shahta.org.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу підтвердив свій відхід з донецького клубу. При цьому румунський наставник зазначив, що не вів переговорів з іншими командами, поки очолював "гірників". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт ФК "Шахтар".

"Так, це моя остання гра. Я говорив раніше, що буду коректним до кінця свого контракту, до кінця останнього матчу і не буду ні з ким розмовляти або вести переговори про своє майбутнє. Не хотів ризикувати нашим виступом в чемпіонаті, в Лізі Європи і Кубку України. Тому починаючи з завтрашнього дня я вільний тренер, який буде шукати новий клуб. До цього дня я ні з ким нічого не підписував, ні з ким не вів переговорів ", - цитує Мірчу сайт "гірників".

Луческу висловив подяку всім, хто допомагав йому в "Шахтарі" протягом 12 років роботи. "Хочу подякувати всім, хто всі ці роки був поруч, і журналістам теж. Дуже багато людей працювало зі мною поруч всі ці роки. Можливо, їх внесок був не такий значний, але він істотний. Це і люди, які стежили за футбольними полями, - робили все, щоб ми тренувалися в хороших умовах. Дякую всім працівникам клубу без винятку. Вони робили все можливе, щоб "Шахтар" був завжди на найвищому рівні на внутрішній та європейській аренах", - заявив Містер.

Окремих слів подяки удостоїлися вболівальники і підопічні Луческу. "Хочу подякувати нашим уболівальникам. Уявляю, як вони зараз страждають від того, що поруч немає команди. Але там, де вони знаходяться, думаю, вони радіють нашим успіхам.

Хочу подякувати всім своїм гравцям. За ці 12 років було дуже багато футболістів, змінилося майже п'ять-шість команд. Одні йшли, інші йшли. Ми непомітно їх замінювали, і зараз прийшли молоді футболісти. Ми запрошували молодих гравців, вони після цього росли разом з нами і йшли в топ-клуби Європи. Часто від них приходять привітання. По відношенню до них ми мали велике терпіння, і вони показали себе справжніми чоловіками", - резюмував Мірча.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...