"Хочу вибачитися. Я був неправий": Лещенко попросив пробачення у Мирослави Гонгадзе

Нардеп також вибачився перед доньками загиблого українського журналіста.

Сергій Лещенко. Фотоpoliteka.net:politeka.net

Народний депутат Сергій Лещенко попросив вибачення у журналістки Мирослави Гонгадзе. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Хочу вибачитися перед Мирославою Гонгадзе, доньками Наною та Соломією за свої слова. Я був неправий", - йдеться в його повідомленні.

Як відомо, раніше Лещенко в інтерв'ю виданню Страна.uа заявив, що дружина вбитого 2000 року засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе Мирослава допустила помилку, коли публічно заявила про те, що не отримувала дивідендів від видання.

"Вважаю, Мирослава допустила помилку. Такі питання вирішуються іншим способом. Вона ж підіграла моїм ворогам-корупціонерам, давши їм привід підхопити тему на вищому рівні. Її коментар несправедливий, але я не хочу виносити на обговорення всієї України цю історію", - зазначив Лещенко.

Нардеп розповів, що добре знайомий з Мирославою і дочками. "Вона вибрала інше життя, полетіла в США, стала громадянином цієї країни, пішла працювати на держслужбу. А прізвище Гонгадзе стало для неї і її дітей захистом життя і способом відкрити багато дверей", - писав Лещенко.

Мирослава Гонгадзе раніше прокоментувала отримання нардепом Сергієм Лещенком великої позики від керівника "Української правди" Олени Притули на придбання квартири: "Діти Георгія Гонгадзе не отримали навіть однієї гривні від заснованого їхнім батьком проекту.

"Може, як співвласник створиш мені протекцію перед Оленою, може хоч на оплату навчання мені позичить на "10 років", - зазначила Гонгадзе.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...