"Холоп" не знає свого місця в "надімперії": У Москві поліцейські побили автомийника за відмову безкоштовно помити їх машину

Потерпілий отримав закриту травму і гематому правої половини мошонки.
Автомийник не хотів мити машину поліції безкоштовно. Ілюстрація: Русский Еврей.

У Хамовнічеський районний суд Москви передано кримінальну справу стосовно двох 35-річних співробітників місцевого відділу поліції, які побили працівників автомийки за відмову безкоштовно помити їх машину. Про це повідомляється на сайті московської прокуратури, передають Патріоти України.

Увечері 28 квітня поліцейські на службовій машині приїхали в автомийку, розташовану на вулиці Хамовницький Вал. Вони попросили вимити їх автомобіль, але оплачувати роботу відмовилися, пославшись на те, що співробітники поліції можуть безкоштовно мити службовий транспорт.
Адміністратор та працівники автомийки відмовилися мити машину без оплати. Тоді силовики дали трохи грошей, після чого один з них вдарив працівника автомийки коліном в пах. Потерпілий отримав закриту травму і гематому правої половини мошонки.
«Надалі, із застосуванням насильства та спецзасобів, поліцейські доставили двох працівників мийки в ОМВД Росії по району Хамовники міста Москви», - йдеться в повідомленні наглядового відомства. Пізніше поліцейські повернулися на автомийку і зажадали від іншого співробітника повернути їм гроші. Чоловік віддав поліцейським свої особисті кошти, побоюючись насильства.
Силовикам пред'явлені звинувачення в перевищенні посадових повноважень із застосуванням насильства. Вони знаходяться під домашнім арештом.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...