"Хор Александрова" зачекався на дні моря: Кобзон з Лещенком злякалися летіти на відкриття "кримського мосту"

Йосип Кобзон заявив, що відмовився через "незручний маршрут, який запропонували організатори".

Кобзон побоявся летіти в Крим. Фото: РБК.

Йосип Кобзон, Лев Лещенко та ряд інших «кримнашістів» злякалися летіти на відкриття «кримського моста» через використання військового літака. Як стало відомо, російська окупаційна адміністрація запланувала захід на травень-місяць, але гостей на «відкритті» практично не буде, передають Патріоти України.

Народний артист СРСР Йосип Кобзон не підтвердив інформацію про те, що 15 травня він буде на відкритті Кримського моста. Про це він повідомив виданню «360». «Ні, це неправда», - прокоментував повідомлення про свою присутність в Криму Йосип Кобзон. Співак зізнався, що хотів би там бути, але такої можливості немає. Виною всьому незручний маршрут, який запропонували організатори.

З тих же самих причин відмовилися їхати Лев Лещенко, Олександр Буйнов та Олег Газманов, уточнив Кобзон. «Вони могли це організувати нормальним шляхом, а не військово-транспортний літак... Нехай молодь їде відкривати Кримський міст», - заявив Кобзон. Нагадаємо, що 25 грудня 2016 року поблизу Сочі впав літак Ту-154 із артистами ансамблю імені Александрова, які усі загинули.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...