"Хоть сдохни прямо тут в кабинете": У Росії лікарка ''послала'' хвору пацієнтку, яка прийшла без талона (відео)

Дівчина намагалася розповісти лікарці, що була записана на інший час, але не змогла приїхати, тому що була в іншому місті.
Хворі для лікарки - "не люди". Фото: скріншот з відео.

У Краснодарському краї Росії лікар районної лікарні відмовилася виписати рецепт на безкоштовний інсулін пацієнтці, яка прийшла на прийом без талона. На медика не подіяли переконання в необхідності препарату і вона порадила дівчині "здохнути просто в кабінеті". Відео бесіди між пацієнткою та медиком оприлюднили в соцмережах, передають Патріоти України.

На записі видно, як лікар грубо спілкується з пацієнткою і жбурляє її медкартку на підлогу. "Я не зможу тиждень жити без інсуліну. У мене сьогодні не буде інсуліну", – намагалася переконати доктора дівчина.

Медик проте відповіла, що не може прийняти її без талона. Дівчина розповіла їй, що була записана на інший час, але не змогла приїхати, тому що була в іншому місті.

"Дуже погано. Запишіться і приходьте, а я не буду приймати без запису. Хоч ти здохни тут – не дам!" – звернулася до хворої дівчини лікарка. Коли пацієнтка обурилася, хто ж дав їй дозвіл так поводитися з людьми, доктор відповіла, що хвора – "не людина".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...