Хто була та панянка, котра трощила сокирою спорткар "Порше Бокстер" біля центральної київської синагоги

У поліції впевнені, що хтось вирішив дозволити собі недешевий розіграш.

Дівчина із сокирою просто грала роль? Фото: скріншот з відео.

Вчора в соціальних мережах з'явилося вірусне відео, на якому блондинка в рожевому пальто і сріблястих чоботях розмальовує балончиком дорогущий спорткар "Порше Бокстер" зеленою фарбою. Дівчина старанно виводила на двері слово "Сволота". Після чого сокирою починала бити по капоту і лобовому склу. Відеозапис знято збоку, з вікна автомагазину "Ferrari Kiev". Користувачі губились в здогадках про те, що це було, а потім вирішили - помстилася своєму колишньому, передають Патріоти України.

У поліції журналістам повідомили, що викликів зафіксовано не було. У Хоральній синагозі Бродського, біля якої стався інцидент ", теж розвели руками. Розслідувачі спробували відшукати першоджерело відео, але і це не вдалося. Коли вже здавалося, що історія так і не отримає ніякого продовження їм в руки потрапив ролик в "Ютуб", який вчора опублікував користувач з ніком Vitaliy Gromov. Це відео знято з іншого ракурсу і видно капот "Бокстера".

З цього ракурсу, коли дівчина малює фарбою помітно: вона не така насичена, а значить, швидше за все, відмивається. Сокира, якою б'є дівчина підозріло легко відскакує від капота і помітних слідів на ньому немає. Чинило опір і лобове скло, хоча в кінці-кінців в ньому з'явилася діра, в якій і залишилася сокира. Але не виключено, що замість лобового скла стояло пластикове.

Збентежив і номерний знак "Порша" - NOSTRESS1. У перекладі - "немає стресу 1" Номер фальшивий - в Україні максимальна кількість знаків, яку дозволено мати на номерному знаку вісім, а в даному випадку їх дев'ять.

Першоджерело вірусного відео невідоме, приблизно в один і той же час його запустили кілька користувачів. Одним з таких першоджерел стала співачка Тоня Матвієнко, можливо ми побачимо ролик з "Порше" в її найближчих кліпах. Але співачка запевняє - вона тут ні до чого.

- Ми обідали у ресторані перед виїздом та просто стали очевидцями ситуації. Купа людей знімала це відео на телефони, але професійних відеокамер ми там не помітіли, - розповіла артистка.

Яскравим відео зацікавилися навіть в поліції. На місце ближче до вечора 13 листопада виїжджала група, але машини вже не застала.

- Заяви від господаря кабріолета ні 13, ні 14 листопада не було, - сказали в прес-службі поліції Києва. - Швидше за все, це розіграш.


Джерело: KP.ua

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...