Хунта - вона така: У мережі показали, як в Криму тролять Україною "руссо туристо" (фотофакт)

"В російській вільній і демократичній державі в футболці з українською символікою далеко не пройдеш", - пишуть користувачі мережі.

В інтернеті показали, як в окупованому Криму прихильників Росії тролять українською символікою. Відповідні фото в своєму Twitter оприлюднив користувач під ніком RoksolanaToday&Крим, повідомляють Патріоти України.

"Уважно придивляйтеся до наших сувенірів ... Все не так однозначно. На всіх ринках Криму. У Керчі, наприклад", - йдеться в повідомленні.

Так, автор поста виклав фото футболки, на якій зображений Крим з буквами UA (Україна).

Варто відзначити, що знімок викликав активне обговорення в мережі.

"Товар почали знову возити з Одеси", "У такій футболці в російській вільній і демократичній державі далеко не пройдеш!", "Продавців ще не упакували в автозаки?", "І що це? Міняють погони потихеньку?" - пишуть в інтернеті.

Також користувач опублікував фото реклами чіпсів з Джанкоя, на якій написано: "Давай, Росія, вибирай, адже чіпси - це єдине, що ти в Росії можеш вибирати чесно".

Як повідомляли Патріоти України, в мережі показали свіжі фото порожніх пляжів Криму.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...