"Хватит уже врать!": Путінський "гібрид" у відчаї видав правду про втрати у "республіці"

Командування "гібридів", за наказом з Москви, ретельно приховує правду про загиблих, але виходить це в нього все гірше і гірше.
Втрати у "гібридів" просто величезні. Фото: соцмережі.

Російське керівництво окупаційних військ «ДНР» приховує реальні цифри загиблих найманців. Про це пише в Facebook офіцер ЗСУ з ніком Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.

На просторах Інтернету він наткнувся на звернення одного з бойовиків до якогось «командира Безсонова». Він викриває «командира» у брехні і вимагає розповісти правду. «Почему вы не пишите о Героях которые отдали жизнь за Донбасс, почему не пишите о добровольцах которые приехали нас поддержать и отдали самое главное», — пише терорист (Орфографія и стилістика автора збережені).

Зі свого боку Анатолій Штефан Штірліц повідомляє, що терористи отримують адекватну відповідь на обстріли позицій ООС. Відповідно, зростає число втрат серед російсько-окупаційних військ. Однак командування, за наказом з Москви, ретельно приховує правду про загиблих.

«Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" і небажанням останнім часом захищати так звані кордони республіки. Більшість бойовиків, які брали участь в бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями "русского мира" і так званої "Новоросії" та звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ», - пише Анатолій.



Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...