Хитромудрий швед придумав гібрид автомобіля і велосипеда (відео)

У рух PodRide наводиться за допомогою електродвигуна, який дозволяє досягти швидкості в 25 км / год.

Житель Швеції створив «симбіоз» автомобіля і велосипеда. Фото: Автоблог.

Швед Міхаель Кельманн створив гібрид велосипеда і автомобіля, який назвав PodRide. Такий транспортний засіб - екологічно безпечний. Спочатку розробник планував зробити його просто для того, щоб їздити на роботу, але потім задумався про серійний випуск. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У рух PodRide наводиться за допомогою електродвигуна, який дозволяє досягти швидкості в 25 км/год. Запасу заряду батареї вистачає більш ніж на 50 кілометрів в дорозі. В якості альтернативи є педалі, як у звичайного велосипеда.

Також PodRidе обладнаний системою охолодження для поїздок в спекотну погоду, а також обігрівом для подорожей, коли на вулиці холодно. У веломобіля є багажник, а також існує можливість приєднати вантажний причіп. У наявність є і світлотехніка, і клаксон.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...