Кілер кожен раз записував відео, ставлячи провокаційні запитання і намагаючись нас вивести на жорстку критику України, - Окуєва

Аміна Окуєва зазначила, що у неї з чоловіком не виникло жодних сумнівів, що вбивця за походженням - чеченець, бо він вільно говорив російською з реальним європейським акцентом.

Аміна Окуєва. Фото:http://7kanal.com.ua

Знайомі журналісти підтвердили Окуєвій, що дали кілеру, який представився французьким журналістом Вернером, її контакти. Тому, ніяких сумнівів в його особистості в Окуєвої і Осмаєва не виникло. Про це в інтерв'ю Цензор.НЕТ розповіла дружина Адама Осмаєва Аміна Окуєва, передають Патріоти України.

"Приблизно 23 травня зі мною вийшов на зв'язок чоловік, який представився як французький журналіст Алекс Вернер. Я подзвонила знайомим мені українським журналістам, вони підтвердили, що дали мій контакт Вернеру, я подумала, що людина перевірена. Зустрічі були в публічних місцях. Першу призначили ми, потім призначав місця він. Передостанній раз він попросив його підвезти - я так зрозуміла, що він хотів оглянути зсередини нашу машину. Ми довезли його до готелю, де, як потім з'ясувалося, він насправді не проживав", - розповіла Окуєва про зустріч з кілером.

"Він кожен раз записував відео. Причому ставив постійно провокаційні запитання, намагаючись нас вивести на жорстку критику України. Від нього йшли такі фрази: "Вас в Україні все одно "зіллють", "Ви тут як розмінна монета", "Як тільки потеплішають відносини між Україною і Росією, першим кого видадуть - Адама". Говорив, що йому так в Інтерполі сказали. Ми, зрозуміло, висловлювали йому свій скепсис з цього приводу. Докоряв Україні корупцією, говорив: "Ми, європейці, вже стільки грошей сюди влили, а результату ніякого". Ми з ним сперечалися, що є позитивні зрушення, намагалися переконати. Я так розуміла, що він хотів записати відео, яке б нас компрометувало, де б були фрази як ми критикуємо Україну", - зазначила вона.

Разом з тим, Окуєва зазначила, що у них не було ні найменших сумнівів в його особистості.

"Він хороший актор. Говорив російською вільно, але з реальним європейським акцентом, дуже інтелігентно поводився. Якщо чесно, навіть думки у нас не виникло, що це за походженням - чеченець".

Як відомо, кілер, який представився Алексом Вернером, під виглядом французького журналіста через помічницю Савіка Шустера домовився про цикл інтерв'ю з Адамом Осмаєвим і Аміною Окуєвою.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...