Кількість учасників хресної ходи "русского мира" перевищила 10 тис., "паломники" вже підняли георгіївські стрічки, прапори Російської імперії, портрети царя (фотофакт, відео)

Кремль вже не має аргументів "піднімати вату в бій Хунтою", тож розробили новий сценарій - Хрестовий похід. Нагадаємо, що сумновідомий Гіркін-Стрєльцов в свій час вів агентурну та розвідницьку роботу в Україні теж під прикриттям російських церковників.

Хода адептів «русского мира». Фото: "Фейсбук""Кількість учасників Хресної ходи адептів "русского мира" на сьогодні становить понад 10 тисяч осіб, "паломники" вже підняли георгіївські стрічки, прапори Російської імперії, портрети царя Миколи 2-го....Не забудьте поставити репост, що б влада не казала, що вони нічого не бачили", - про таке йдеться на сторінці Василія Вихристюка у "Фейсбук", повідомляють Патріоти України. Він пише далі:

"У фашистської росії вже немає аргументів для того що б "піднімати вату в бій з Хунтою"! От в кремлі і розробили новий сценарій, як організувати новий Хрестовий похід. Якщо це стадо торкнути, то фашисТВ кине клич "бандерівці і католики випили крівцю з братів православних", і вата тупорила знову кинеться своїх братів у Хресті рятувати.

Хресна хода - вид ззаду. Міцні чоловіки військової статури за спинами юродивих бабусь, як і обіцяв Путін

Думаю, що я цілком точно обґрунтував мету цього "хаджу". Не здивуюся, якщо в Києві вата своєї мети не досягне, я маю на увазі кровопролиття, і тоді частина з них піде на Почаїв, а він, як відомо, теж окупований російською православною сектою".

/

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...